2019-07-11 249 瀏覽
呢排真係多左好多工廈有好野食,難得放假,就搵間試下。大埔都係一個勁多好野食既地方,所以今次就搵左呢間係大埔工業區既FAMA, 好在距離大埔墟好近,不至於行到滿頭大汗。上到去發現地方極度寬敞,係自助形式,即係去到自己去counter買野食,跟著就拎住個呼叫器,自己搵位等食。餐具,調味料都係要自己拎,用餐完之後自己分類放返入盆,夠晒環保。好鍾意佢呢幅畫牆😙坐窗口位都唔錯,有山景睇,夠晒chill😌早餐怪既我,都係忍唔住叫左個呃like全日早餐(其實漢堡都好想試😋)加爆谷焦糖咖啡佢都係用木板做器皿就已經好吸引,早餐都算豐富,有唔同既肉(雞腸,煙三文魚,漢堡扒)製品,仲有我至愛既焗豆同蕃茄😍,這價錢不能太有要求,味道算是ok。呢杯爆谷焦糖咖啡影相一流😂好令,味道也可以,不算過甜,但若啡味再重一點點就更好。若是再黎大埔區,都算係一個食brunch既好地方黎既😃下次食漢堡😆

好鍾意佢呢幅畫牆😙

坐窗口位都唔錯,有山景睇,夠晒chill😌

呃like全日早餐

爆谷焦糖咖啡