2016-06-01 404 瀏覽
同同事去開呢頭做野, 見間野個樣唔錯大家又鍾意食辣就入去食個tea啦。大家都唔係話超肚餓又未食過呢間野就求其點幾個小食試下啦, 分別係涼拌川辣味魚皮,茴味雞翼同涼拌豆腐。豆腐呢家野我本身就覺得冇特別唔想嗌架喇, 個同事又係都話想食就就下佢啦, 點知又真係正喎, 個豆腐索曬d辣汁, 個汁又夠惹味喎(有種獨特既香味), 同個同事好似爭食咁係咁食,呢個強力推介, 不過唔太食得辣既就免喇(可能可以嗌少辣, 我地冇試)。之後個雞翼就食唔食得辣都食得喇, 呢個老闆冇推介錯, 個茴味冇得頂, 一上枱已經大大陣香味, 雞翼仲大大隻, 算係抵食之選。最後個魚皮我同同事都冇係其他地方食過, 大家都覺得好特別, 勁爽口彈牙, 個汁就近似豆腐個個但冇咁辣, 值得一試架, 係個價錢比較貴咁啫。最衰就冇咩時間, 唔係實叫多幾款試下, 下次就黎試埋佢晚餐烤魚!!!

涼拌川辣味魚皮
茴味雞翼