餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
香港寸金尺土🫠絕大部份餐廳都會希望做多啲生意但係慢理牆城竟然願意犧牲舖頭入邊嘅位置同埋座位🪑用森林佈置主題加入唔同動物同卡通嘅公仔🧸務求令到食客有同動物一齊用餐嘅感覺岩曬打卡📸而且仲用咗superfood做主要食材🥑更為食客提供藍色嘅蝶豆花水🦋🌟👼🏻慢落豬🐖🍡 $268(慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條)落單時候職員已經同咗我哋講話要等20分鐘⏰時間上一啲都冇誇張真係等咗咁耐🤣不過將舊肉放入口嘅時候小編們即刻覺得漫長嘅等待係值得嘅😙慢煮黑毛豬肉質非常腍仲好juicy🤤🤤🤤未去到入口即化無牙都食到嗰種但絕對唔會係要你咬到下世紀嗰種豬肉個汁酸酸甜甜開胃得嚟又唔會膩😋雖然只得三串但肉嘅大細同埋份量俾兩個人食真係夠曬☺️👅味道:9/10🙋🏻‍♂️推薦: 8.5/10👼🏻牛油果忌廉蟹肉扁意粉🥑🦀🍝$168小編1號係牛油果控🤣落單前俾圖吸引左見到好多牛油果又好打卡able就決定試下佢😝將蟹肉波波同意粉撈埋一齊之後因為有牛油果解膩味道嘅平衡係做得非常好意粉軟硬適中食落啖啖都有蟹肉☺️👅味道:7.5/10🙋🏻‍♂️推薦:7.5/10👼🏻南瓜帶子意大利飯🎃 $168一向好鍾意食義大利菜🇮🇹所以有risot
香港寸金尺土🫠絕大部份餐廳都會希望做多啲生意
但係慢理牆城竟然願意犧牲舖頭入邊嘅位置同埋座位🪑
用森林佈置主題加入唔同動物同卡通嘅公仔🧸
務求令到食客有同動物一齊用餐嘅感覺岩曬打卡📸
而且仲用咗superfood做主要食材🥑
更為食客提供藍色嘅蝶豆花水🦋

🌟👼🏻慢落豬🐖🍡 $268
(慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條)
落單時候職員已經同咗我哋講話要等20分鐘⏰

雪糕正常份量兩個人開心share岩岩好👫
整體嚟講除左打卡未去到好推薦🧐
👅味道: 7/10
🙋🏻‍♂️推薦:6.5/10

📌慢理牆城係一間打卡一流食物唔錯嘅餐廳📸佈置非常有特色同用心真係好似置身森林咁,隔離枱/附近仲有好多唔同動物毛公仔做食客,有啲仲要係出名嘅卡通,例如寵物小精靈同Tom & Jerry🤣值得一提呢間餐廳嘅員工非常有禮貌服務好好,令到小編以為自己唔喺香港🤵🏽
牛油果忌廉蟹肉扁意粉
南瓜帶子意大利飯