2021-01-27 178 瀏覽
之前Oppa話呢間d coffee好味,有水準,所以就參加咗giveaway, 估唔到,又俾我抽中🙋🏻‍♀️ Lucky lucky 😹環境:一去到,就覺得好特別🙆🏻‍♀️ 一眼望落去,就覺得係一個木製嘅電話亭,好有懷舊feel 😻飲品:(利申:我嘅咖啡知識唔多)1) Cappuccino 聞落,咖啡味濃郁👍🏻飲第一啖嘅時候,首先係飲到nutty 同朱古力嘅味道,之後就係花蜜嘅香氣🙆🏻‍♀️最後就回甘,再有一種淡淡嘅莓酸(我覺得🙋🏻‍♀️) 飲落好smooth, 飲完唔會覺得好口渴拉花都好靚😻個人泥講,都幾鐘意呢個House blend 嘅配搭🙋🏻‍♀️⭐️會再encore, 下次飲下cold brew ⭐️有咖啡豆賣⭐️店員好patient,好有heart, 好願意解答客人嘅問題
環境:
飲品:
(利申:我嘅咖啡知識唔多)
1) Cappuccino

飲落好smooth, 飲完唔會覺得好口渴
拉花都好靚😻

⭐️會再encore, 下次飲下cold brew
⭐️有咖啡豆賣

2021-01-18