💫榛子朱古力棉花糖疏乎厘班戟以為會係成個疏乎厘都係榛子朱古力味🤔 或者有啲真嘅榛子朱古力喺上面😹 不過點知得醬🥲 食嘅第一啖已經覺得唔得🤢 入面好似未煮熟咁樣… 都仲係比較液體嘅狀態😖 牛奶味雪糕一啲奶味都冇😵‍💫 好水💦 食咗幾啖真係覺得頂唔順…-💫宇治抹茶麻糬窩夫窩夫系列絕對推介!抹茶味好重~ 而且入面仲有麻糬🤤 個口感即刻豐富咗🤩 加埋個醬成個抹茶味更加濃🫶🏻 身為抹茶控嘅我超級鍾意❤️ 而且窩夫外脆內軟😽 配埋紅豆同蕨餅配料簡直係超級豐富👍🏻-💫 Tiramisu窩夫呢個都係外脆內軟~ 呢個係朱古力味窩夫加Tiramisu醬🙈 Tiramisu醬好濃但唔會話太苦👍🏻 朱古力味配上Tiramisu真係超級夾🥹 兩個窩夫都係嗌咗豆腐味雪糕🍦 淡淡嘅豆腐味可以幫手解膩🎉 推薦!-總括而言疏乎厘系列我係唔推介嘅😖 但亦有可能只係咁啱我個份係咁或者唔啱我口味🥹 不過我之後都唔敢再嗌啦😢 窩夫就絕對推薦嘅👍🏻 下次去都會再嗌窩夫🤤-整體評價:🌟🌟🌟(疏乎厘真係大大影響🥹)
💫榛子朱古力棉花糖疏乎厘班戟
💫宇治抹茶麻糬窩夫
💫 Tiramisu窩夫
整體評價:🌟🌟🌟(疏乎厘真係大大影響🥹)