🌟去到屯門碼頭,除咗睇海景日落之外,一路都收藏咗呢間Cafe,終於黎食到🌟 Fantasy coffee喺啟豐商場地下,有戶外座位,營造左露營風嘅感覺,可以好chill咁享受碼頭風景🌟亦都有室內位,室內氣氛唔同,營造左工業水泥feel🍟英式炸魚薯條 ($138)-黎到嘅份量大得驚人😦-有好多炸到香脆嘅幼薯條🍟-香炸魚柳,係傳統英式厚身嘅魚,裹左麵粉胡去炸,脆醬薄身,炸起外脆內嫩-魚柳厚身,啖啖肉,絕對鮮嫩,冇Overcooked-配埋自家調製嘅他他醬,英式風味一流,🍝飛魚杍蟹肉忌廉汁意大利粉 ($148)-忌廉汁調配唔會過膩,加埋飛魚子增加口感,醬汁出色-蟹肉比嘅份量唔少,食得出海鮮味-意粉煮到 Al Dante, 還原傳統意大利意粉風味🥩燒迷迭香羊西冷伴原隻大虎蝦配薯菜红酒汁 ($208)-一上枱,淨係睇分量同擺盤,已經覺得CP值好高-羊西冷煎到完美嘅粉嫩色-口感軟腍,肉質細嫩,唔鞋口-羊西冷本身羊肉味味濃郁,用迷迭香醃製後燒,香氣更突出,同紅酒醬汁好夾-建議夾埋薯蓉,同烤蔬菜一齊食-仲有一隻煎到好香嘅大隻虎蝦🦐-好高質,超級推介🥤凍檸茶 (跟餐加$10)

🌟亦都有室內位,室內氣氛唔同,營造左工業水泥feel

🍟英式炸魚薯條 ($138)

-黎到嘅份量大得驚人😦

-有好多炸到香脆嘅幼薯條🍟

-魚柳厚身,啖啖肉,絕對鮮嫩,冇Overcooked

-配埋自家調製嘅他他醬,英式風味一流,

🍝飛魚杍蟹肉忌廉汁意大利粉 ($148)

-忌廉汁調配唔會過膩,加埋飛魚子增加口感,醬汁出色

-蟹肉比嘅份量唔少,食得出海鮮味

-意粉煮到 Al Dante, 還原傳統意大利意粉風味

🥩燒迷迭香羊西冷伴原隻大虎蝦配薯菜红酒汁 ($208)

-一上枱,淨係睇分量同擺盤,已經覺得CP值好高

-羊西冷煎到完美嘅粉嫩色

-口感軟腍,肉質細嫩,唔鞋口

-建議夾埋薯蓉,同烤蔬菜一齊食

-仲有一隻煎到好香嘅大隻虎蝦🦐

-好高質,超級推介

🥤凍檸茶 (跟餐加$10)