2024-01-29 312 瀏覽
話說每個星期日夜晚🍄同男友會固定食雲川😆🫶🏻用某🐼同🏠🏠送apps嗌呢間外賣絕對唔少於50次,但因為「懶癌」發作卻從未堂食過🫣今次突然有興致出門散步,於是決定要親臨門店堂食😋🍜酸辣米線-小辣($47➕$1豬頸肉➕$6凍檸樂)🍜麻辣米線-小辣($47➕$1豬頸肉➕$6凍檸樂)米線套餐$47包一款餸,豬頸肉需要➕$1,另加一款餸➕$10。平過外賣好多啊啊啊~😭(興奮到喜極而泣)首先係蘑菇最愛嘅酸辣湯底,內有十足嘅肉碎、酸菜、芽菜同韭菜,濃郁開胃🤤sum左蔥花點綴,好有食慾!係掃碼點單時可揀米線口感係淋D定爽D,或根據個人喜好選擇是否需要蔥等配菜。蘑菇自己就鍾意爽身D嘅米線😋男友偏愛麻辣口味🤭總體黎講麻辣燙底嘅顏色淡過酸辣,更加香濃。‼️不得不提就係佢哋嘅招牌豬頸肉,每次都必食~口感外焦內腍,燒得岩岩好,浸左湯汁口感更佳👍🍖椒鹽雞軟骨黎食雲川點可以唔嗌佢哋嘅特色小食🤗其實之前食外賣個陣有嗌過,但送到黎嘅口感就欠佳。今次真係出乎意料好食,熱辣辣好香脆😍點埋我最鍾意嘅泰式辣醬,一口一粒停唔到🫶🏻🤤

🍜酸辣米線-小辣($47➕$1豬頸肉➕$6凍檸樂)
🍜麻辣米線-小辣($47➕$1豬頸肉➕$6凍檸樂)

🍖椒鹽雞軟骨