A perfect place for birthday parties & gathering.🥳..尖沙咀一間露天開揚餐廳,呢日趁住Weekend 來吃個lunch & 放放風🍃,感覺很放鬆。無論室內 & 室外環境都寧靜舒服,可以慢慢同朋友傾偈,仲係一所Pet Friendly 餐廳,週末帶住心愛🐱🐶 感覺更加倍捨意。而且餐廳冇限時間 😍,係尖沙咀鬧市來吃真係好緊要!食材方面,Labase 只用全天然無激素肉,而且蔬菜大部份係有機,仲有自家種殖香草,食落肚既野來源有保證。🔸水牛芝士貝意大利蕃茄及羅勒 $238Buffalo Mozzarella with Tomato & Basil 作為前菜,甜蕃茄🍅 夾上軟香水牛芝士,感覺清新。🔸串燒拼盤 $288Skewer Platter 小食拼盤:魷魚`粗薯條`香腸`荔枝煙肉`串燒🍢 (香辣雞肉串`羊`牛)惹味。🔸白酒煮大蜆意大利麵$298Linguine alle Vongole 好新鮮甜蜆肉大大隻,加上蒜香惹味,麵條吸盡海鮮精華。特飲點選左2杯 fancy drinks🍸🍹 Virgin Mojito $78 & Fruitolog

無論室內 & 室外環境都寧靜舒服,可以慢慢同朋友傾偈,

🔸水牛芝士貝意大利蕃茄及羅勒 $238

🔸串燒拼盤 $288

🔸白酒煮大蜆意大利麵$298

特飲點選左2杯 fancy drinks🍸🍹 Virgin Mojito $78 & Fruitology $78,

一杯偏果香甜;一杯偏薄荷清新。
×××[La BASE HK]×××