之前朋友birthday party 黎過呢間餐廳,夜晚氛圍不錯! 今次weekend 再來感覺又唔同,仲見到狗狗喺outdoor玩又有pet area,好開心!最緊要係唔限時,lady’s talk 可以慢慢坐。𝐓𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐑𝐨𝐮𝐠𝐞好中意呢度既mocktail,上面有隻士多啤梨熊bear bear冰,好girly 又啱打卡! 士多啤梨汁、青檸汁加埋Sprite,甜得黎好清爽,最正係熊啤啤融哂仲好飲! 𝐓𝐫𝐮𝐞 𝐁𝐥𝐮𝐞另一杯藍色係藍莓熊bear bear 藍莓、提子、青檸汁,滿滿花青素又抗氧化,加埋梳打,透心涼! 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐁𝐚𝐛𝐲 𝐁𝐚𝐜𝐤 𝐑𝐢𝐛𝐬烤全天然 BB 豬肋骨配薯條及多色有機時令烤菜餐廳主打全天然無激素肉,呢份BB 豬肋骨肉味特別香,簡單用自家種既香草、椒鹽烤已經好鮮味,發揮到本身既肉味。配上5款有機蔬菜,仲有薯條,整份配搭好豐富!𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐂𝐞𝐚𝐬𝐚𝐫 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝分量好多! 用上有機羅馬生菜,爽甜挺身,加埋Parmesan cheese 、脆麵包粒,少少沙律醬。天氣熱食,開胃又清新! 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚濃稠既忌廉蛋汁沾滿每條意粉,煙豬腩肉咸香
最緊要係唔限時,lady’s talk 可以慢慢坐。

𝐓𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐑𝐨𝐮𝐠𝐞

𝐓𝐫𝐮𝐞 𝐁𝐥𝐮𝐞
另一杯藍色係藍莓熊bear bear
藍莓、提子、青檸汁,滿滿花青素又抗氧化,加埋梳打,透心涼!

𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐁𝐚𝐛𝐲 𝐁𝐚𝐜𝐤 𝐑𝐢𝐛𝐬
烤全天然 BB 豬肋骨配薯條及多色有機時令烤菜
配上5款有機蔬菜,仲有薯條,整份配搭好豐富!

𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐂𝐞𝐚𝐬𝐚𝐫 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝

𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚
濃稠既忌廉蛋汁沾滿每條意粉,
煙豬腩肉咸香味道融入蛋汁,好有風味!