咁啱就黎係 Halloween ,所以門口佈置咗啲公仔,好可愛。氣氛幾好,坐得舒服,好啱同班朋友慢慢吹。主要嗌咗小食, 同朋友一邊傾計一邊share。雞泡魚乾,附蟹籽沙律醬。雖然係魚乾,但唔會太乾太硬,唔洗點醬都好食。如果會飲酒嘅話做下酒菜,應該會好合適。串燒即叫即燒好香口。燒牛舌心串,好嫩唔會韌。燒鰻魚,唔係menu入面,係見到佢黑板上面有寫所以叫黎試下。 下次黎可以留意下佢黑板上面應該有啲係期間限定嘅item。雞肉大蔥串 燒得啱啱好 啲蔥仲係爽口,唔會淋曬。怕太多肉嘅,可以叫串燒車厘茄,佢唔會燒到太乾,酸味味refresh下。貪得意嗌咗碟黑松露薯條,估唔到好有驚喜。首先份量好大份,4個人分黎食都好夠。我估佢係用氣炸新鮮炸起,所以唔會好油。而且除咗鹽,仲額外加咗啲胡椒粉調味,剩食薯條都好好食。黑松露醬分開上,唔會搞到啲薯條林曬,不過份量有啲少,點曬都仲有大半薯條剩。美國安格斯肉眼扒,叫咗五成熟,煎得啱啱好又多肉汁。比較特別係上面有炸蒜片,配牛扒一齊食增加口感之餘,亦好夾濃郁嘅肉味。配菜用牛油炒過,好香口。
氣氛幾好,坐得舒服,好啱同班朋友慢慢吹。

主要嗌咗小食, 同朋友一邊傾計一邊share。
如果會飲酒嘅話做下酒菜,應該會好合適。

串燒即叫即燒好香口。
燒牛舌心串,好嫩唔會韌。

下次黎可以留意下佢黑板上面應該有啲係期間限定嘅item。
雞肉大蔥串 燒得啱啱好 啲蔥仲係爽口,唔會淋曬。

貪得意嗌咗碟黑松露薯條,估唔到好有驚喜。
首先份量好大份,4個人分黎食都好夠。
我估佢係用氣炸新鮮炸起,所以唔會好油。
而且除咗鹽,仲額外加咗啲胡椒粉調味,剩食薯條都好好食。

美國安格斯肉眼扒,叫咗五成熟,煎得啱啱好又多肉汁。
配菜用牛油炒過,好香口。