今日同老公嘅結婚周年紀念,所以要揀好食啲嘅嘢食嚟慶祝一下,當然唔可以咁求其,同埋咁馬虎啦!所以今次就揀咗佐敦呢一間有情調嘅餐廳!又有海鮮食,又有日本嘢食,有啲似日本居酒屋!每一台都有偽蠟燭,燈光係比較昏暗,所以都真係幾有feel!首先我同老公叫咗生蠔試吓,$60一隻,價錢中規中矩,識落又真係幾新鮮,海水味都幾出!之後我哋仲叫咗啲串燒,叫咗雞肉串燒同埋牛舌,味道都好好食,價錢又合理,特別係個牛舌,真係好Juice,又唔會好薄!唔錯!另外仲有雞翼都唔錯,酥脆香口肉質嫩口!質素咁好嘅關係,我哋今次叫咗牛扒,叫咗五成熟,真係剛剛好,幾好食!牛扒好大塊,配合蒜片好好食!全部嘢食都好滿意!下次要再來時其他嘢!