匠心廚房 - 精心炮製嘅高質小菜今次我哋去咗尖沙咀嘅匠心廚房,位置就喺尖沙咀isquare對面! 因為係樓上舖所以可能好少人發現到,但係今次我哋試完幾款小菜之後覺得非常出色 , 每一道都非常出色。絕對係尖沙咀值得一試嘅海鮮中菜館💦:1. 翡翠花雕蒸蝦球 $228🦐🥚🍾呢道菜賣相成個藝術品咁,個花雕冇掩蓋蛋香,而係恰到好處融合埋,有一陣淡淡嘅酒香,蒸蛋口感滑嫩,而蝦球肉質彈牙鮮嫩,令成個蒸蛋口感好豐富。2. 脆皮牛坑腩 $238🐮🥩呢款係絕對值得推薦嘅招牌菜。牛坑腩外脆內嫩,一口咬落去,脆皮仲要有肉汁。牛腩重肉味 ,最重要係外面嘅脆皮炸到啱啱好薄!絕對冇揸流灘!3. 荷葉蒜蓉蒸頭腩 (炒飯底)7$268🐟🍃🍚呢道菜以荷葉包裹著鮮嫩嘅頭腩,再淋上濃郁嘅蒜蓉醬汁,荷葉,頭腩同埋蒜蓉醬,比下面嘅炒飯底完全吸收曬, 雖然頭腩非常新鮮 , 但係下面嘅炒飯絕對先係主角。4. 鹽酥臺山蚝$288😋呢款蚝外皮炸得好脆入面又嫩又多汁,搭配鹽酥調味,一食就上癮,入面個蚝好多汁,一啲都唔腥,十分推薦。匠心廚房絕對係尖沙咀值得一試嘅中菜館🐉。佢哋精心挑選嘅食材、烹調技巧絕對可以話係尖沙咀上級嘅級數。無論係食飯定
匠心廚房 - 精心炮製嘅高質小菜

3. 荷葉蒜蓉蒸頭腩 (炒飯底)7$268🐟🍃🍚
荷葉蒜蓉蒸頭腩

4. 鹽酥臺山蚝$288😋
鹽酥臺山蚝

匠心廚房絕對係尖沙咀值得一試嘅中菜館🐉。佢哋精心挑選嘅食材、烹調技巧絕對可以話係尖沙咀上級嘅級數。無論係食飯定係聚會,匠心廚房都係一個絕佳嘅選擇。🍽️🎉✨
翡翠花雕蒸蝦球
脆皮牛坑腩