2019-11-02 283 瀏覽
朋友啱啱考完試想食餐好嘅,就揀咗嚟依度食西餐,順便飲杯嘢。喺星期一晚嚟講都算幾多人,餐廳有兩層,樓底夠曬高,weekend仲有live band演出添。美式芝士煙肉焗薯皮: 我哋點咗個大份嘅,總共有五件薯皮,無論係薯皮,以至上面嘅煙肉都非常香脆,最緊要係夠曬芝士👍🏻。烤西班牙黑毛豬扒: 黑毛豬扒表層煎得夠香脆,平時食豬扒最怕整到好似柴皮咁,呢個豬扒就整得鬆化,正合我心意。黑松露寬扁麵: 一上枱已經聞到松露味,食落唔會太鹹,唔錯。我嗌咗杯Sauvignon Blanc,朋友嗰杯係Chardonnay。整體嚟講,呢度氣氛一流,成晚都有唔少人係慶祝生日,食物水準幾好,同埋另一樣要讚既係服務員都幾有禮貌😊。

黑松露寬扁麵: 一上枱已經聞到松露味,食落唔會太鹹,唔錯。

美式芝士煙肉焗薯皮

烤西班牙黑毛豬扒