尖沙咀食壽司除左連鎖壽司之外,餐廳行嘅路線都係高級日本野,價錢比較貴,而十和田嘅價錢就唔會太離地,午餐比較抵食啲,晚餐都可以接受嘅!特別一提嘅係佢地嘅壽司飯係加赤醋嫁,講真我就唔係好食得出有咩大分別,不過都可以黎試下嘅😬**********<平成卷> $138依個卷物有呑拿魚蓉、海膽、三文魚籽,除左面頭有一堆呑拿魚蓉之外,中間都仲有包住呑拿魚蓉嫁,所以都幾足料!不過其實加埋海膽同三文魚籽,因為呑拿蓉佔嘅比例太多,所以唔算好食到mix埋個個味😂**********<三文魚三味壽司> $38(三件)三文魚嘅fans緊係要叫依個三文魚三味壽司,一客有三件,芥辣三文魚、薑蓉三文魚、炙燒三文魚各一件🐟果然無叫錯,一啖一舊好滿足,油脂分佈都幾平均,唔會太肥都唔會好瘦🤤

**********
<平成卷> $138

平成卷

**********
<三文魚三味壽司> $38(三件)

三文魚三味壽司
三文魚三味壽司