2022-12-20 688 瀏覽
邊爐達人朋友推薦呢一間🤣 呢個天氣火鍋店簡直一位難求🥶 呢間係行精緻路線 主打手工火鍋湯底 打邊爐都好似食得好健康咁🙆🏻‍♀️💕 其實除返開同任食火鍋差唔多價 但係質素高好多‼️❣️火焰三椰雞鍋 $328湯底簡直深得我心( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 睇店員整湯底好似睇表演咁🥳 首先用牛油炒香啲雞件🐓 然後讚酒點火🔥 然後加原個椰青椰皇水 再加埋佢哋嘅湯底滾☺️ 淨係個湯已經飲咗兩碗 超正👅🤤煮湯嘅雞件都有好多又好滑 唔使嗌咁多肉🐓❣️老友鬼鬼 $78呢個係可以即食㗎🙆🏻‍♀️ 之前有啲係要煮熟個滑先食得🫣 碌完湯食都仲係好脆 又索左湯汁(๑❛︎ڡ❛︎๑)☆︎❣️美國安格斯牛肉 $268有乾冰效果🤣 牛肉係偏貴啲 但係質素對得住🐄 ❣️手打鹹蛋黃蝦丸 $52呢度都主打好多手工丸滑同餃💕👅 好精緻好彈牙 裏面嘅鹹蛋黃有流心😛❣️雜菜拼盤 $88教大家一個小貼士☝🏻為咗避免見到唔鍾意食嘅菜 我叫拼盤會寫明唔要啲咩菜🤣冰菜好得意 口感好特別‼️ 打邊爐嘅蒸氣簡直係最佳保暖🥶 有幾間VIP房 超適合一班朋友黎 打邊爐係越多人食越平🤣 呢度裝修環境都靚同新淨🙆🏻‍♀️🔥
邊爐達人朋友推薦呢一間🤣 呢個天氣火鍋店簡直一位難求🥶

火焰三椰雞鍋
老友鬼鬼
美國安格斯牛肉
手打鹹蛋黃蝦丸
  • 美國安格斯牛肉(中)