資訊:

2024-01-17 88 瀏覽
已經到聖誕節啦!一到呢個佳節,好多餐廳都已經充滿聖誕佈置,極度有聖誕氣氛。好似呢間位於尖沙咀嘅西餐廳甘,大大嘅落地玻璃窗,好靚,再加上大大嘅聖誕樹🎄同雪人公仔☃️,點聚成好溫暖嘅環境。而且餐廳座位好闊落,用餐嘅時候完全無拘束感🤗我同朋友揀左喺窗邊嘅座位,可以一路享受晚餐,一路望住窗外嘅街景都算係好寫意!💗小食:🧈海膽魚子多士 + 醬多士🥂我同朋友每人仲送左一杯好靚嘅welcome drink🌟沙律:🥗蕃茄及牛奶軟心芝士沙律- 好大舊牛奶軟心芝士🧀 + 集錦蕃茄仔🍅,味道清清甜甜,用嚟做前菜最開胃主菜🍗松露烤焗法國黃雞- 松露味好重,雞肉焗得好嫩滑,份量非常足,三個人食都冇問題😋甜品🥧粟子蛋糕 - 吾算太甜,細細舊,兩個人share食,啱啱好👍整體餐廳環境氣氛都好好,好舒服,無論食飯定飲野都有種好chill嘅感覺🥂

小食:

主菜
🍗松露烤焗法國黃雞

甜品
🥧粟子蛋糕
- 吾算太甜,細細舊,兩個人share食,啱啱好👍

2023-12-26
  • 海膽多士