2022-03-26 65 瀏覽
被龍眼同芒果攻陷😎食到未食過嘅味道同配搭 地點方便又幾好食 仲有清新木系裝潢👀🧊龍眼爽冰💰HKD55(Rating:8/10)果然係招牌 最好食又有驚喜 今年冇食過龍眼 一入口就覺得係久違嘅味道👻完全係n粒新鮮龍眼入口嘅感覺 天然嘅生果甜 每啖都真材實料 有食奶冰嘅質感 仲有果肉🤩最重要係唔使lur核🤣大推!🥭芒果奶昔雙皮奶💰HKD59(Rating:7.8/10)鍾意食芒果要叫 因為真係鋪滿新鮮果肉 芒果夠甜!呢個都幾特別 有三層質感 表面芒果 中間似芒果雪葩 base係雙皮奶 整體幾refreshing唔過甜 不過芒果部分有點蓋過雙皮奶 奶味可以更出(其實係果肉好厚😆)🥚杏仁茶燉蛋白💰HKD55朋友嘅 試飲咗微微一啖 好似冇我好怕嘅杏霜味 係好處定壞處?不過呢個都好似係好紅嘅item!🍓士多啤梨爽冰💰HKD52覺得爽冰都係叫龍眼/榴槤呢類特別啲 士多啤梨感覺聽返嚟就比較平凡 不過唔係自己食所以唔評論太多😝

🧊龍眼爽冰💰HKD55(Rating:8/10)
龍眼爽冰

🥭芒果奶昔雙皮奶💰HKD59(Rating:7.8/10)

🥚杏仁茶燉蛋白💰HKD55
杏仁茶燉蛋白