成日約會都會去尖沙咀行街覓食👫 加連威老道呢邊d嘢食好似多到食極都食唔曬咁😂 今次黎左食日式燒肉😋 覺得暫時呢個燒肉係我食過最滿意的~~ 食得好滿足😭 不論係肉質定係環境,而且性價比好高👍 完全符合到呢三點✅·🌟805黑毛和牛盛🐂 $323 (連白飯)!!!推推推!!全部都係黑毛和牛😭♥️ 呢個set包大判燒黑毛和牛肩胛肉😱😱超大一塊!油脂極豐富~好似食sukiyaki咁 最後點埋溫泉蛋👍🏻另外仲有黑毛和牛小排!全部都好juicy🥵🥵油香爆發🤗🤗·🌟牛舌盛👅 $136 (連冷麵)牛舌份量超多,而且又大塊😋 薄切爽口,牛味非常濃!! 兩種口味都好鍾意、熱辣辣既燒肉配埋冷麵酸酸甜甜特別開胃 一絕😍🏆·🌟辛辣味增牛腸🐂 68好掛住日本食既牛腸鍋😭❤️ 見到即刻點左黎食😋 牛腸爽口彈牙,油香爆發但完全唔會膩!個醬甜甜辣辣,真係好好食!!💯·🤍黑毛豚無骨小排 68可能和牛太驚艷~食呢款反而有d遜色🥱·🤍泡菜牛肉湯 58最近天氣凍,熱辣辣飲👍 甜甜辣辣,牛肉份量多👍 配埋白飯真係一流😍 不過我想食燒肉多d 嘿嘿♥️·🌟紫菜飯 38 紫菜飯是燒肉必備的🔥 👦🏻食完冷麵都比我叫佢食多碗紫菜飯😏 流心蛋+紫菜
🌟805黑毛和牛盛🐂 $323 (連白飯)

🌟牛舌盛👅 $136 (連冷麵)

🌟辛辣味增牛腸🐂 68
🤍黑毛豚無骨小排 68
可能和牛太驚艷~食呢款反而有d遜色🥱

🤍泡菜牛肉湯 58

🌟紫菜飯 38
紫菜飯是燒肉必備的🔥 👦🏻食完冷麵都比我叫佢食多碗紫菜飯😏 流心蛋+紫菜+珍珠米 同埋 燒肉 簡直就係perfect comboooooo~
人均:$350
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑🍑🍑
📍 燒肉801 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道14號地舖
🚇尖沙咀B1出口步行3分鐘