近幾個月都好多人支持嘅黃店唔少得光榮冰室啦,大家都排隊幫襯佢地,全因佢地黃到發光,係唔同嘅艱難時刻都撐香港人🤩本身以為光榮係食茶餐,晏晝通常都係叫快餐或者常餐,點知夜晚六點半後係有煲仔飯食嫁喎,咁緊係要叫返個試下啦🤪**********<窩蛋牛肉煲仔飯> $72依個煲仔飯真係有驚喜,無諗過茶記嘅煲仔飯都咁好食,個牛肉加左窩蛋之後更加滑,完全唔老喎🥳個飯用傳統瓦煲煮,所以個底都有好多飯焦,加埋甜豉油真係無得頂!**********<沙嗲牛肉巨型奄列> $32個奄列一上枱真係嚇左一嚇,雖然餐牌寫係巨型姐,但實物真係大到嚇死人😂我諗有平時正常size嘅三四倍,真係要有多幾個人share先好叫!不過個味道都幾好食,個沙嗲牛味道好濃,配奄列都好match!

**********
<窩蛋牛肉煲仔飯> $72