餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

2023-08-22 44 瀏覽
尖沙咀人氣川菜🌶️中意食川菜既朋友應該都食唔少酸菜魚或麻辣雞煲,呢間餐廳正正就係主打呢兩樣野,平時個人就好少食呢類菜式,今次一於幫大家黎試下好唔好食🙈《老壇酸菜豆花江團魚 $348》烤魚有幾款選擇,我地揀左江團魚,肉質比較肥美,油份相對多少少,魚肉幾鮮嫩,都幾大條,啲骨都好易挑起,配菜方面酸菜既份量都幾多,有少少寬粉係入面,我地都覺得幾好食,好煙韌,幾推薦,仲加多左一份😂《椒鹽魷魚鬚 $98》椒鹽魷魚鬚都幾大份,炸得好脆,略嫌鹹咗少少🤏🏻《燒牛舌心串 $32》牛舌心都幾大串,有得揀孜然或麻辣,我地揀左孜然味,幾香口,牛舌心好彈牙,幾好食!原本想試埋雞煲,但當日午市去到就冇雞煲食,要晏少少先有🤭整體覺得呢間餐廳絕對係重口味人士之選,始終川菜都係偏咸,中意食川菜既人可以一試😂小魚兒 (金馬大廈)尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️

《老壇酸菜豆花江團魚 $348》
老壇酸菜豆花江團魚
寬粉

《椒鹽魷魚鬚 $98》
椒鹽魷魚鬚都幾大份,炸得好脆,略嫌鹹咗少少🤏🏻
椒鹽魷魚鬚 燒牛舌心串

《燒牛舌心串 $32》

小魚兒 (金馬大廈)
尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓

[⭐️5分為滿分]