2016-08-07 2152 瀏覽
係尖咀人來人往,想搵個位同朋友談心,夏天唔係下下都可以留係海旁吹熱風架,樓上cafe 就係完美選擇啦!Layback 位於尖咀加連威老道旁,唔係行一大班人玩boart game 路線,反而主打有旅行書俾你三五知幾plan 下行程,寫意休閒咁chill 一chill呢日我同fd 就研究去歐遊好定日遊好先一人一杯野飲先:士多啤利啤梨鮮打紅茶+蜜桃紅茶我飲士多啤利啤梨果杯,味道唔會過甜又啖啖果肉,好美好👍🏻朋友果杯佢都話味道剛好,有茶味又香甜見openrice d 人都介紹食呢個有機牛扒菇$56唔止色澤金黃,切落去d 汁baba 聲bill uu黎,非常juicy同d 芝士煙肉味好夾,而且菇味都幾香濃,推薦呀!再order 個龍蝦汁蝦肉意大利飯$90味味蝦都好大粒,食落又無雪味又彈牙,唔係cheap 野d risotto 有咬口又唔會過硬,食落仲有小小maxico 風味,im lovin it再order 左all day breakfast$88好足料,有pama ham, 豬肉腸,炒栗米,太陽蛋,沙律,蕃茄同包包栗米好香牛油味,我用佢溝埋蛋汁食包,好yum亦用左少有既pamaham, 如
呢日我同fd 就研究去歐遊好定日遊好
士多啤梨啤梨鮮打紅茶
蜜桃紅茶
先一人一杯野飲先:士多啤利啤梨鮮打紅茶+蜜桃紅茶
我飲士多啤利啤梨果杯,味道唔會過甜又啖啖果肉,好美好👍🏻
朋友果杯佢都話味道剛好,有茶味又香甜
見openrice d 人都介紹食呢個有機牛扒菇$56
芝士煙肉焗大牛扒菇
同d 芝士煙肉味好夾,而且菇味都幾香濃,推薦呀!
再order 個龍蝦汁蝦肉意大利飯$90
味味蝦都好大粒,食落又無雪味又彈牙,唔係cheap 野
再order 左all day breakfast$88
All  Day  Breakfast
栗米好香牛油味,我用佢溝埋蛋汁食包,好yum
All  Day  Breakfast
亦用左少有既pamaham, 如果蕃茄可以小小cook 仲正
綠茶心太軟
最後要多個green tea 心太軟$49
配埋朱古力味雪糕,好似上左天堂咁😍

下午茶
士多啤梨啤梨鮮打紅茶