2019-03-26 110 瀏覽
銅鑼灣呢間樓上餐廳之前已經好想試,聽講平時好多人等,所以提前訂左位。要注意入座後有時間限制,90分鐘。上到來覺得呢間餐廳既裝修非常特別,設計充滿玩味既感覺,無論牆壁上既漫畫,還是所用既名句,都有一種熟悉既感覺。餐廳既座位足夠寬闊,坐得好舒服,亦有長枱適合大班人聚會。焗波特菇3大個菇,份量足够,食得出新鮮有菇味。菇食落外乾內濕潤,入口夠彈牙, 有口感。另外芝士加係上面,非常之香,而且可以做到拉絲既效果。明太子忌廉天使麵一上枱,木魚已經係天使麵上面好生猛,好有動感,哈!明太子既份量超多,完全同忌廉汁融合係一齊,味道好濃郁。而天使麵煮得軟綿綿,每一啖天使麵都沾上濃郁既明太子忌廉汁,味道好夾。福•JUICY牛肉芝士漢堡作為漢堡愛好者好想試一試,除左漢堡扒外,仲有生菜、蕃茄、芝士同洋蒽,呢個配搭絕對係最佳,加埋蜜糖芥末汁。餐廳好细心幫我地切一半,方便進食。漢堡扒肉質夠哂滑嫩而且好厚,食落好有牛肉味。而脂肪比例我覺得啱啱好,食落唔會太油膩。而配菜就做到好好嘅健康配搭。而薯角炸得好脆,唔會好硬,每一塊都充滿薯仔,好滿足!夏威夷果仁朱古力叫咗一杯朱古力做餐飲,一上枱已經覺得拉花圖案好得意。令我最滿意既

夏威夷果仁朱古力
叫咗一杯朱古力做餐飲,一上枱已經覺得拉花圖案好得意。令我最滿意既係佢不太甜,但朱古力味好濃郁,合晒我心意。

絕對係滿足