餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

2024-04-11 32 瀏覽
忽然心血來潮想食烤魚,見到呢間喺尖沙咀烤魚好似幾吸引,朋友仔都話之前食過幾好食。我哋叫咗老壇酸菜豆花海鱸魚🐟條魚好大條,而且冇咩骨又好滑,我同朋友仔都唔係好食得辣,所以叫Bb辣就岩岩好。烤魚入面除咗條魚。仲有豆腐,酸菜,翠玉瓜同好吸湯既薯粉😋份量好足👍🏽另外仲叫咗兩款小食。烤茄子我哋走咗蔥,所以係蒜蓉烤茄子🍆好濃郁嘅蒜蓉味,燒到金黃色,茄子質地好軟滑。麻辣涼拌魚皮涼拌魚皮爽脆,配有好多薑蔥花生😊想食重口味可以叫辣點😁小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓

烤茄子

麻辣涼拌魚皮
涼拌魚皮爽脆,配有好多薑蔥花生😊想食重口味可以叫辣點😁

小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓