2018-07-22 525 瀏覽
Yummm👅🍔Burger控 又出動喇🤣😆行行下見到門口個餐牌好吸引 即時轉軚入左去食哈哈🤣😆哩間店舖原本係小店 但很厲害 做做下有自己的店舖了👍🏽👍🏽吸引到我的就是哩個芝士澳洲和牛漢堡 🧀 🇳🇿🐮🍔喇 係咪好吸引呢😍🤩塊肉肉都幾厚架 真係煎得剛剛好 好juicy的呢😋🤤塊麵包烘得很外脆內軟 配菜有蕃茄生菜 加埋個醬很正👍🏽👍🏽推介!他他魚柳包 魚柳有三塊 炸得剛剛好唔會很乾👍🏽👍🏽其實都幾juicy架😋😛配菜係有洋蔥蕃茄生菜🍅塊麵包都係好好食同埋佢個他他醬都幾好😄😀我都會推介的.跟餐可揀配薯條或炸雞 小妹揀左每樣一款 薯條係粗薯 勁好食又長👍🏽👍🏽至於炸雞 就得四塊 又真係少左啲嘅😅😅肉質都不錯 炸得係幾好 個人喜歡粗薯較多🤤🤤
芝士澳洲和牛漢堡
他他魚柳包