2019-12-22 66 瀏覽
7點去到都已經好多人等緊位啦, 店內座位唔多, 但係野食賣晒既速度真係話咁快...值得一提既係menu設計好有心思♥️食物種類都幾多, 不過想食生蠔同活赤貝就要快手啲啦~ 最後個三隻生蠔🦪就係我地眼前比人要左...刺身正常發揮, 魚腩飽滿赤貝脆口, 少少不足係刺身唔係幾夠凍作為左口魚eater係必叫既! 魚油真係係個口入面浪下浪下架🥺不過唔係魚腩所以冇入口即化既感覺呢個真係爆丼到無從下手!一向都鍾意一啖飯一啖餸, 但啲蟹腳實在太阻埞所以一口氣搞掂幾隻腳先. 蟹腳非常鮮味, 唔洗點咩醬油食原味已經好正🤤食到最後都仲有好多蟹肉~原本個丼係有三種海膽既, 不過有兩隻賣哂...呢個海膽盛唔輸上面個甲羅盛, 都係有食左個海落肚既感覺🧜🏻‍♂️腌蘿蔔我都好愛呀~熟食方面叫左燒翠肉瓜同燒牛舌燒翠肉瓜好多汁, 正常發揮啦~燒牛舌普通, 冇咩牛油味之外肉質偏韌沙津就叫左燒牛舌沙律伴山葵忌廉醬除左係左口魚eater我仲係牛舌eater所以呢到既牛舌其實對我打擊有啲大😭山葵忌廉醬配沙律幾清新幾特別~
值得一提既係menu設計好有心思♥️

三文魚腩&活赤貝

[三文魚腩&活赤貝]
炙燒左口魚裙邊

[炙燒左口魚裙邊]

究極甲羅盛

[究極甲羅盛]

豪快海膽盛(限定)

[豪快海膽盛(限定)]

熟食方面叫左燒翠肉瓜同燒牛舌
燒翠肉瓜好多汁, 正常發揮啦~
燒牛舌普通, 冇咩牛油味之外肉質偏韌

沙津就叫左燒牛舌沙律伴山葵忌廉醬
三文魚腩&活赤貝
炙燒左口魚裙邊
究極甲羅盛
豪快海膽盛(限定)