2019-06-05 251 瀏覽
今日同事叫我推介食乜好,咁我就話,不如食烤雞啦,前星期有朋友請我食過,服務唔錯,加上易搵位泊車,講到呢到,點知...俾同事笑,佢話泊露天係近攞車,但泊天晉匯2期入面,$100 就可以 2 句鐘 free parking 啦喎,我即刻紅都面埋。既然咁著數,就緊係黎多次返尋味啦⋯⋯上次既 UFO 火鍋,今次四個人,一人一隻角。啖啖既芝士,太回味啦⋯⋯我依然記掛著佢既果味醬烤雞,我本身鍾意食甜既,所以呢款味好啱我。上次我見有款鯊魚飲品,見隔離枱叫咗,於是乎叫黎試下啦,係...啱我個仔多啲既。今次試完,真係要停停了,因為太過食肉獸啦⋯⋯其實食雞唔單止好玩(爛 gag),仲係牛,豬以外,香港人最鍾意既主要肉類,能夠以雞創出名堂,相信除咗美國博士,以後還有呢間食店。加油呀⋯⋯以上的雞蛋卷味道偏淡,食完烤雞,味太濃,已經對呢樣食物提不起勁啦⋯⋯要衛生,可選擇戴手套

既然咁著數,就緊係黎多次返尋味啦⋯⋯

UFO  Fondue

鯊魚之淚

加油呀⋯⋯

蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷

要衛生,可選擇戴手套
2019-06-05
UFO  Fondue