招聘中
17天前
17天前
24天前
24天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2023-06-04 520 瀏覽
不知幾時開始,便❤️上酸🌶️🌶️辣。由酸辣湯底改吃麻辣湯底。也由十小辣吃到現在可吃中辣了。不過好多間分店的味道都大落差,有時上到枱個碗米線係暖的,有時個湯無味,好差。今日去呢間,再比多一次機會佢………🙏點幾去到,不用排隊。我哋上2/F雅座。去到時只有一枱外國人客人及我們。雖然譚仔阿姐同鬼佬🐔同🦆講,但阿姐都能應付自如,成功落單。✌️今日我叫了中辣麻辣湯(🐔肉+酸菜),個湯好濃味及堅辣,超ok。老公叫了個套餐及土匪🐔翼。他:個湯濃味,好吃。感覺這間分店的環境,員工態度及食物质量都👍👍👍。
不知幾時開始,便❤️上酸🌶️🌶️辣。

由酸辣湯底改吃麻辣湯底。

也由十小辣吃到現在可吃中辣了。

今日去呢間,再比多一次機會佢………🙏

點幾去到,不用排隊。我哋上2/F雅座。

去到時只有一枱外國人客人及我們。

老公叫了個套餐及土匪🐔翼。他:個湯濃味,好吃。

感覺這間分店的環境,員工態度及食物质量都👍👍👍。
2023-06-04