2023-12-26 70 瀏覽
聖誕節梗係要食好嘢喇🤭🤭近近地屯門食個brunch再去玩🤩屯門話細吾細,其實都好大,我哋今次去左屯門碼頭搵好嘢食🤭🤭對住海景食好西🤣🤣屯門啟豐商場【小茶角】餐廳環境:入到餐廳吾算大,屬於小店☺️我最中意去小店,因為我中意佢哋既人情味❤️呢度既位置都係單邊吧枱櫈咁樣坐,我都係第一次坐🤭🤭放心隻腳係掂吾到地,fingfing下咁😂😂但呢度設計簡潔,配埋海景,十分chill既感覺😎😎食物方面:我哋叫左蒜香肥牛炒烏冬、凱婷早餐同埋珍寶小茶角,再加左雞翼小食🤭仲有兩杯珍珠奶茶🧋🍳蒜香肥牛炒烏冬炒出嚟香噴噴、熱辣辣🤩🤩正到爆,肥牛又足料,撈埋烏冬食正到爆,我哋仲加左個滑蛋😋😋啲蛋好食到我全部食晒😂😂🍳凱婷早餐呢個all day breakfast 吾好睇少佢🙈以為食得哂,但點知勁大份,牛角包係大過我塊面😂😂媽咪另外加左煙三文魚🍣擺碟好似玫瑰花咁🌹🍳珍寶小茶角頭先個早餐已經好大份,點知呢個仲誇張😂😂除左有大大個牛角包之餘,不得不讚個薯餅🤭好食過某大型連鎖快餐店😂😂脆卜卜勁香口👍🏻👍🏻我哋加左煙三文魚同芝士🧀️,食完之後真係飽到上心口😂😂🍳小食我哋叫左單骨雞翼,雞翼個個小朋友都中意,今次佢哋配埋個沙律醬點超

聖誕節梗係要食好嘢喇🤭🤭近近地屯門食個brunch再去玩🤩

屯門啟豐商場【小茶角】

餐廳環境:

食物方面:

🍳蒜香肥牛炒烏冬

🍳凱婷早餐

🍳珍寶小茶角

🍳小食
我哋叫左單骨雞翼,雞翼個個小朋友都中意,今次佢哋配埋個沙律醬點超特別,食到好開胃,食下食下就食晒😂😂要黎配汽水都好正👍🏻👍🏻

🧋珍珠奶茶
媽咪轉左鮮奶俾我🤭另外媽咪就叫左一杯加奶蓋同愛玉,真係滿到瀉咁濟,大愛奶蓋😍😍好味到爆😋😋肥都吾緊要喇,食飽左先有力氣減肥😂😂

屯門啟豐商場【小茶角】
地址:屯門湖翠路138號啟豐園商場1A4號舖