2021-06-28 250 瀏覽
呢間餐廳環境舒適,坐位坐得好鬆動,唔會有好迫既感覺。傾計食飯岩晒。龍蝦湯🌟🌟🌟🌟龍蝦湯味道好濃郁, 個湯唔稀,入口creamy佢係無蝦肉,但味道好鮮甜。有一塊麵包點落去個湯到,好好味。極力推介🌟炸薯條配黑松露醬黑松露醬好濃好香,配埋薯條好正~食到停唔到口,但係薯條有d林林地。墨汁海鮮意大利飯有一隻大既虎蝦,二隻青口同一隻北海道帶子大虎蝦有鮮味,北海道帶子厚肉,煎至金黃食,鮮甜同嫩。意大利飯裹有一粒粒墨魚,有咬口又唔會好硬~味道濃郁。法式寶雲酥焗羊架配薄荷醬我地叫咗個羊架叫七成熟,肉質嫩滑同好淋,煎到好香口,唔覺得有”酥”味。配埋上薄荷醬,感覺好fresh,唔覺得好膩。Heaven and HellWhite Rum, Orange Juice, Sprite, Grenadine, Dark RumOMGVodka, Lychee Liqueur, Orange Juice, Rose Syrup, Strawberry Syrup

龍蝦湯🌟🌟🌟🌟
龍蝦湯味道好濃郁, 個湯唔稀,入口creamy

炸薯條配黑松露醬

墨汁海鮮意大利飯

有一隻大既虎蝦,二隻青口同一隻北海道帶子
大虎蝦有鮮味,北海道帶子厚肉,煎至金黃食,鮮甜同嫩。
意大利飯裹有一粒粒墨魚,有咬口又唔會好硬~味道濃郁。

法式寶雲酥焗羊架配薄荷醬

Heaven and Hell