2020-07-03 264 瀏覽
呢間本身喺港島線有嘅咖啡店,終於開到嚟九龍啦,佢都覺得佢哋嘅曲面設計好有趣,係半開放式嘅,好彩依家天氣仲未係好熱,我同朋友就選擇咗坐半戶外嘅位置。因為我哋去嗰陣都係新開,所以好多人都等緊位,如果想打架嘅朋友仔,我建議就平日飛繁忙時間去啦,就可以趁冇人影多啲靚相。至於飲品方面,我哋就揀咗Dirty同埋 Flat White首先講吓Dirty, 睇到佢哋嘅呢呀都做得好好唔會做唔到奶同咖啡混合埋一齊,你飲嗰陣會首先飲到好幼滑嘅espresso之後再飲到底下嘅凍鮮奶。至於FLat white方面, 拉花都尚算唔錯,拉到打得幾滑幾細緻。佢哋用嘅咖啡豆呢度都幾balance, 前中後嘅味道都唔錯,太少少果香之餘仲會有少少堅果嘅味道。
2020-03-03