2021-03-15 48 瀏覽
💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡今次專登搵到黎大角咀一試呢價好評如潮嘅西餐廳,仲係附近行咗奧海城同南昌公園🤪******************************前菜香草牛油蒜香焗田螺😋😋😋對於我呢個薯蓉控,呢個薯蓉實在太好食,非常香濃嘅牛油薯仔味,又夠滑,加入香草同蒜粒更有口感同惹味,薯蓉份量十分多,田螺就不過不失😂。必encore之一!!!!******************************主菜蒜香辣椒大蜆意粉🍝意粉彈牙,辣味夠,唯蒜味比較淡,整體來講都好食,不過坐嘅位置太大冷氣,好快就吹凍啲意粉🥶******************************主菜二香煎澳洲黑毛安格斯西冷🥰必encore之一!牛扒份量夠大,油脂分布平均,沒有根位,叫咗五成熟,剛剛好😋對於我黎講,薯蓉也是一大賣點之一😍呢個薯蓉配菜比剛才田螺的薯蓉少了香草同蒜粒,也沒有失色,亦突顯出薯蓉的香濃幼滑😍😍。
💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
前菜
香草牛油蒜香焗田螺😋😋😋
必encore之一!!!!
香草牛油蒜香焗田螺

主菜
蒜香辣椒大蜆意粉🍝
蒜香辣椒大蜆意粉

主菜二
香煎澳洲黑毛安格斯西冷🥰
必encore之一!
牛扒份量夠大,油脂分布平均,沒有根位,叫咗五成熟,剛剛好😋
對於我黎講,薯蓉也是一大賣點之一😍

香煎澳洲黑毛安格斯西冷

2021-02-21