餐廳: 集眾菜館
資訊:

2021-10-02 895 瀏覽
今次黎食系老細試過好味 所以帶全班同事一齊去食入到去 感覺系室內大排檔 地方都寬敞 無咩裝潢我地叫左以下菜式:芥蘭都爽口 但小辣 惹味呢個泡飯 六個人分 吾太夠分 但整體味道吾錯 不過對比其他菜式味道會相對清淡啲粉絲好入味 蟹肉都爽口佢拔絲個層好脆 感覺好似冰糖葫蘆面頭個塊糖咁 🤣 吾知系咪用左同樣方法泡制。但份量有啲少乳鴿正正常常 無咩特別魚腸咁大個人第一次食 雖然食左一kai 但應該吾會翻dou 吾系我中意食既 但同事就喜歡💕話佢處理得好 如果處理得吾好 會好苦 然後預先落左好重胡椒辟味 系有心機做既菜式 老細話吾系次次有得叫 今次好彩先留到雞腳 豬肺都好味 平時吾食豬肺既我 都食左幾舊 中意佢湯味濃蓋過左我吾中意既豬肺味破天荒飯左兩碗😂😂
今次黎食系老細試過好味 所以帶全班同事一齊去食
入到去 感覺系室內大排檔 地方都寬敞 無咩裝潢