餐廳: 富山麵家
資訊:

2022-09-05 43 瀏覽
有幸早少少黎到富山麵家食拉麵即時有位坐唔洗等,因為坐低無耐已經全場滿座。店舖雖小,但都可以坐到廿人。黃金蟹糕牛奶沾麵 (標準$95)蟹糕!我的最愛!有一舊蟹糕放左喺麵上,又香又好味。仲有兩塊叉燒,一條蟹柳,半隻唐心蛋,一堆粟米粒,我將呢啲款料放晒入牛奶沾湯裡面,浸住食好好味,每一啖都充滿牛奶味。冠軍黑醬油拉麵(標準$85)呢個應該就係大名鼎鼎攞到5次冠軍既拉麵,見到在座唔少人都選擇食佢。兩塊叉燒,半隻唐心蛋,一塊紫菜,幾條筍,一堆蔥,再加上拉麵同埋呢個黑醬油湯底,就成為左大家都覺得好好味既冠軍拉麵。串燒雞軟骨$38每次餐廳有雞軟骨食我一定會要,4條雞軟骨串燒燒得非常香口,熱辣辣食好正!富山雞翼$485隻雞翼都大大隻,甜甜地,上面撒上芝麻,幾好食。凍鮮泡蜂蜜綠茶$15用左可愛既士多啤梨杯裝住,見到有個茶包喺杯入面,唔會好甜,幾清新。P. S. 餐廳用品用上my melody幾可愛

黃金蟹糕牛奶沾麵 (標準)

黃金蟹糕牛奶沾麵 (標準$95)

冠軍黑醬油拉麵(標準)

冠軍黑醬油拉麵(標準$85)

串燒雞軟骨

串燒雞軟骨$38

富山雞翼

富山雞翼$48
5隻雞翼都大大隻,甜甜地,上面撒上芝麻,幾好食。

凍鮮泡蜂蜜綠茶

凍鮮泡蜂蜜綠茶$15

P. S. 餐廳用品用上my melody幾可愛
黃金蟹糕牛奶沾麵 (標準)
冠軍黑醬油拉麵(標準)
串燒雞軟骨
富山雞翼