媽媽下午即興話要食放題,剛想起旺角開了 一間大喜屋同類,一於打電話試下可否book3位今晚,因為星期六通常都是full book,所以直接上去等後補因為是後補關係,要等所有人入曬去,先知有沒有吉枱。當中有一些小插曲,接待處的女,安排後補座位十分不公平,明明最後兩張枱,之前見是按先來次序安排,但她同另一個比我們還要遲來的客細細聲講一hold左一張比佢,就同我講個客黎左,仆佢xyz,我一直企係到,邊有人來那好la等唔到,就即場book下星期四,點知。。。佢突走來同我講有枱😒😒😒。我對大喜屋印象一向都幾好,但今次的安排十分失望low不過大喜屋的食物一如以往可以保持到準,只不過食物款式沒有太特別驚喜
,就同我講個客黎左,仆佢xyz,我一直企係到,邊有人來

餐前小小食
刺身