2024-01-29 21 瀏覽
HKU朋友話呢間係100%和牛專門店,品質有保證,今日揀咗呢間餐廳同佢一邊shabu shabu,一邊吹水~全新季節限定推出日式關西風壽喜燒,本身午市set只包括雞肉。店員介紹可以叫其他牛肉再加錢升級做壽喜燒湯底。佢推介咗澳洲M9和牛牛里脊肉和澳洲M9和牛牛臀肉蓋,牛味好濃,而且不會太薄身,有口感,油花適量,兩款我都喜歡,十分推介! 醬汁都有三款提供👍🏻關西風重濃厚口味~所以我追加咗溫泉蛋紫菜飯配索滿甜醬油、濃味的牛肉😛套餐仲包括蜆湯、沙律、蔬菜。值得一讚係蔬菜一點都不hea,新鮮又多種類,有娃娃菜、芋絲、豆腐、大蔥,食完又飽又滿足。富士山飲品係波子汽水🥤嘅味道,酸甜開胃。神還原富士山,造型好可愛,望住呢杯飲品,就好似置身日本🇯🇵,望住富士山打邊爐。