招聘中
$18,000-$22,000
月薪
餐廳: Chicken Factory (置富第一城)
資訊:

2022-06-11 1881 瀏覽
我都從來冇打過食評,但係今次太嬲,都唔想再有人中伏。本來叫左個海南雞湯米線外賣,送到得湯同米線,成個海南雞冇左!本身覺得可能一時比漏,諗住打個電話問下可唔可以送翻個雞比我就算。咁我係用落外賣嘅電話打去。點知打去通左但冇人講野,咁我就以為都可能係收得唔好,打多幾次去,佢又係通嘅,喂極都冇人應,收線再打唔通,好明顯係直情放起左個電話,之後打去已經冇人再聽。其實叫個咁簡單嘅外賣都漏都算啦,個處理方法同態度都差到咁,仲要岩岩睇食評見有位人兄都有類似經驗,我下次唔敢再幫襯。
我都從來冇打過食評,但係今次太嬲,都唔想再有人中伏。

外賣送餐