餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2015-05-23 1883 瀏覽
話說佢新開果時我想食,,,3點去到諗坐食tea門口姐姐已經話full晒....今次幾表姊妹約出黎食個lunch,諗住lunch會比tea少人,,,點知,,都等左more than 1小時,,,,不過!!!總算食到啦!!!比較奇怪佢個運作,叫左number後成20分鐘都仲未有得入,,,問佢,,佢就話我知前面仲有4張未入,...嗯,,,,想食好味道ge野係要付出啦~~~~好~~~睇下我地食左咩先啦~~~奶油雜菇義大利麵~~~~好好味呀唔會好油膩,食完又唔會好濟明太子義大利麵~~~我地幾個有人去完日本返黎,,,食左好多日明太子,返到黎香港食呢個都仲覺得唔錯,唔會太鹽,,,呢個包呢...我個人就麻麻啦~~~~好似唔太特別呀~~~就係一個比較硬ge包,,,中間有塊雞,,有塊蕃茄,,,有條菜,,,,有塊蛋咁,,,又到甜品出場ge時候!!!!好好味呀朱古力唔會好甜,就算落埋個syrup落去我都係甘話~~~我地4個人每人可以分到個心形.如果個雪糕球可以大舊d就好啦~~~~綠茶控又點會唔叫綠茶野呢~~~~呢個真係好味到停唔到好,,,中間d蜜糖吐司就算比上面d cream咁包坐都唔會變林呀~~~!!!!都
話說佢新開果時我想食,,,
3點去到諗坐食tea門口姐姐已經話full晒....

今次幾表姊妹約出黎食個lunch,
不過!!!總算食到啦!!!
問佢,,佢就話我知前面仲有4張未入,...
嗯,,,,想食好味道ge野係要付出啦~~~~
好~~~睇下我地食左咩先啦~~~
奶油雜菇義大利麵
奶油雜菇義大利麵~~~~好好味呀
唔會好油膩,食完又唔會好濟
明太子義大利麵
返到黎香港食呢個都仲覺得唔錯,唔會太鹽,,,
招牌火腿總匯三明治
呢個包呢...我個人就麻麻啦~~~~
好似唔太特別呀~~~就係一個比較硬ge包,,,
中間有塊雞,,有塊蕃茄,,,有條菜,,,,有塊蛋咁,,,
Classic Chocolate Waffle
又到甜品出場ge時候!!!!好好味呀

朱古力唔會好甜,就算落埋個syrup落去我都係甘話~~~
我地4個人每人可以分到個心形.
如果個雪糕球可以大舊d就好啦~~~~
Matcha Red Bean Honey Toast
綠茶控又點會唔叫綠茶野呢~~~~
呢個真係好味到停唔到好,,,
都係果句,,,如果個雪糕球可以大舊d就好啦~~~~
mad
Royal Matcha Latte
呢個係表姐同表妹叫ge~~~我都分別飲左佢地伶人一啖

我曾經試過自製green tea溝咖啡,
果次ge經驗後我一直未試過再將呢2樣野放埋一齊,,,

今次飲左呢個,e!!!!!okay wo!!!!
佢個freen tea初初望落去以為係好甜ge syrup.
飲落去就發現!!!係好fresh ge tea!!!!!!!
表妹話好味到唔肯溝埋d咖啡一齊,,,,哈哈
Chocolate Chip Mocha
呢個就係我叫ge咖啡,
冇咩特別呀~~~甜度合理~~~
塊曲奇出奇地好好味wo~~~~
仲夏熱帶水果茶
呢個我就冇試啦~~~
松露薯條
話說我地仲叫左個薯條....
好似有點肥膩,食落去有點普通吧!
埋單甘計,,,,不過不失啦~~~~
2015-05-17
奶油雜菇義大利麵