餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2018-04-05 320 瀏覽
話說我對ikea係有種偏愛,間唔中都會想去食吓嘢同行吓😛但我正係鐘意九龍灣嗰間,因為人流相對沙田同銅鑼灣嘅少好多😂荃灣嗰間我就冇去過,但感覺都係九龍灣呢間最舒服咁😛豬肋骨比我想像中大份喎!有五六條骨,同行朋友就一路食一路話啲豬肋骨好甜😂而我就覺得墊底嘅炸薯格真係大劣🤦🏽‍♀️完全唔熱唔脆,有啲唔知自己食緊薯格🤦🏽‍♀️呢個combination嘅小食拼盤就一直好吸引我(好似間中會轉配搭),次次嚟到見到都好想叫嚟食,我最愛係肥嘟嘟嘅蜜糖腸😍其實整體食物都唔夠熱,如果可以熱啲就好啦🙈兩個人叫咗以上嘅嘢食,再加多碟十粒肉丸配薯蓉($20),人均$6x,飽到上心口😂其實又唔算十分平,但就都算食得滿足,都話我對ikea係有份偏愛嘛😌食飽飽就去行吓ikea消化吓,雖然行親都冇買倒嘢😂
話說我對ikea係有種偏愛,間唔中都會想去食吓嘢同行吓😛

豬肋骨比我想像中大份喎!
豬肋骨拼酸椰菜及薯格

小食拼盤

其實整體食物都唔夠熱,如果可以熱啲就好啦🙈
肉丸

食飽飽就去行吓ikea消化吓,雖然行親都冇買倒嘢😂
小食拼盤
肉丸