2021-03-21 121 瀏覽
如果十八層地獄,是但要揀一層受,大胃希望揀係咁躓飽自己嘅嗰一層,點都好過其他十七層啩?今次就真係嚟到呢層地獄喇上次食過尖沙咀嗰間,覺得佢地啲叉燒相當出色,今次打孖嚟,增倍嘅叉燒,盡情虐待自己,肥肉同豬肉分明地梅花間竹,墮入地獄嘅溫柔鄉叉燒下面係大量偽善嘅芽菜,扮晒善良係邪惡嘅本色,真正必殺技就係底下嘅拉麵,粗大嘅麵條先係美味嘅地獄本色荽方極樂,係芫荽控嘅天堂,海量嘅芫荽絕對可以暫時填滿無窮無盡嘅慾望,加上小辣已經幾辣吓嘅湯底,呢啲只係體驗地獄嘅小試牛刀啫食麵唔夠,叉燒都食完,食埋大肉飯就應該堅飽,同拉麵嗰種唔同,另有叉燒醬汁澆上,配上白飯就食到叉燒嘅本相記得著住圍裙食,如果唔係全身都係地獄嘅痕漬地獄應該係火光熊熊,呢度亦然呢層地獄去得過呀,嚟飽死自己啦

增量叉燒X2辣麻味噌拉麵

莞荽辣麻味噌拉麵

大肉飯

記得著住圍裙食,如果唔係全身都係地獄嘅痕漬

地獄應該係火光熊熊,呢度亦然

呢層地獄去得過呀,嚟飽死自己啦
2021-03-21
增量叉燒X2辣麻味噌拉麵