2021-03-25 149 瀏覽
首先一定要講一句,真係好難食!唔敢相信咁難食!!行過見到佢個樣靚靚囝囝,環境好似唔差,諗住啲嘢食唔會難食得去邊。。。點知只能夠講一句少年你太年輕啦!!入到去坐低叫咗一個泰式香葉肉碎飯同一個紅酒會牛肉飯。吖!唔係。。應該話係叫咗個福建肉碎飯同羅宋湯牛肉飯。。前者到咗先,然後等咗好耐後者先至到。個福建飯賣相一般仲要用咗世界級難食嘅青豆啊!!呢樣嘢都算數,佢啲肉碎淡而無味又乾又鞋!最緊要係個飯濕過我阿媽,個碗底直情出晒水。。。然後到個羅宋湯牛肉飯,佢真係同佢個名一樣,純粹係加咗啲羅宋湯同幾嚿垃圾牛落過飯。。啲牛肉又要冇味,全部都係根!埋單要成$186,但質素差過屋企自己煮好多。貼錢買難受!應該話你貼錢請我都唔識!!
2021-03-25
  • 紅酒燴牛肉飯