2021-12-25 152 瀏覽
因為夠早黎到唔駛排隊🤩(weekday 1800)所以終於一試🤩🤩本身諗住係gimmick cafe 有定心理準備除左tiramisu 都無特別,但又有驚喜!自家製磨茹忌廉汁貓耳朵意粉 🌟貓耳朵粉唔會煮得太淋👍👍👍加哂分💯個醬偏咸但充滿蘑菇鮮,亦到比足蘑菇😋同埋份量好多🤩🤩黑蒜醬炸薯條配巴馬臣芝士🌟🌟其實本身無諗住嗌🙈但聞到隔離枱好香,望過去好吸引,所以專登加左單🤣完全冇後悔到!薯條炸得唔脆,但夠新鮮炸起同薯味夠重👌重點係個黑蒜醬!!!蒜味重但唔辣,然後係甜嘅!😋😋😋真係好驚喜大滿足💯Dirty tiramisu反而期望太大覺得還好🙈🙈🙈lady fingers 浸得唔夠,加上有威化餅雖然層次多左但就更加乾,cream 都算係滑嘅👍同埋杏仁酒味好重咖啡唔出,味道偏甜(加埋隔離啲可可粉都ok)

自家製磨茹忌廉汁貓耳朵意粉 🌟
自家製磨茹忌廉汁貓耳朵意粉

黑蒜醬炸薯條配巴馬臣芝士🌟🌟
黑蒜醬炸薯條配巴馬臣芝士

Dirty tiramisu
Dirty  tiramisu

自家製磨茹忌廉汁貓耳朵意粉
黑蒜醬炸薯條配巴馬臣芝士
  • Black Truffle Oil Cream Wild Mushroom Orecchiette
  • 黑松露油忌廉野菌汁貓耳朵意粉