2024-02-07 62 瀏覽
同事早排黎左呢到打邊爐 話好好食 咁我就拉埋朋友一齊黎試下。豐富的食材和實在的份量,讓大家吃得爽快。霜降Prime牛板腱相對瘦且沒有太濃的牛肉味道,但幾個朋友都覺得性價比好高,朋友點左好多碟。個人好中意個響鈴,脆身好惹味💓脆炸哈蝦餅是我強烈推薦的前菜之一,你絕對不能錯過。份量剛剛好,不會讓人吃得太撐,外表酥香飽滿不油膩,教人愛不釋口。餐廳既蔬菜都十分新鮮,咬落清脆嫩口皆有。萵荀色澤淡綠,口感鮮嫩爽脆。藥膳滋補鍋藥材味唔算太強勁,內加了紅棗、京蔥、當歸、桂圓、杞子,養生之餘又令人津津樂道。再加埋一支啤酒Chill Chill佢,好得過癮~ 米走雞種類之多而且滿足味蕾,真材實料,真係唔怕你叫,最怕你飽!

個人好中意個響鈴,脆身好惹味💓