2020-12-02 459 瀏覽
今日同朋友一路諗想食咩,一路行海之戀睇下有咩食,突然發現有北京填鴨,朋友話想食好耐,咁就去試試佢~見到裏面都好多人,本來以為要等好耐,但係個侍應問我哋坐唔坐出邊,咁我哋梗係坐啦,可以即時入去喎,仲要有海景睇,正👍🏾我地諗住豪食一餐,兩個人叫左半份北京填鴨,再加兩個餸,一個麪(食物係我地生存既動力😂)半份北京填鴨都幾大份,$168睇落好似有少少貴,但係份量大,性價比係ok,鴨幾大舊肉,加埋青瓜同蔥,甜醬包埋一齊,好啖啖肉得來,又幾爽口😋我鍾意食羊,特別揀左依個,有一層簿簿既皮,有少少孜然味,羊食落好香(唔係蘇味),食多幾舊有少少膩,但係好好食😋烤麩係我好鍾意食既,除左烤麩,甘筍同木耳都好好食,好入味,只係價錢貴左少少依個麪係網上推介,其實都覺得會好飽,不過都試埋啦(豪食嘛),一試就有驚喜,牛腩係超級超級淋,同埋好入味,湯底係好有牛腩味,麪質都好爽口,好抵好抵同埋好好食啊👍🏾👍🏾😋食完仲有優惠劵,下次會再來食😆
北京填鴨(半份)

京燒羊肉

四喜烤麩

秘製牛犇麪

食完仲有優惠劵,下次會再來食😆
北京填鴨(半份)
京燒羊肉
四喜烤麩