2024-01-20 357 瀏覽
📍Tuen Mun Baguettes屯門達仁坊24號好運洋樓地下15號舖🐷🥖香茅豬肉法包 $39🐥🥖雞肉法包 $39🫔越式春卷 $35🍋🥤凍青檸薄荷葉梳打 +$8今日接女朋友收工之後番左屯門搵野食,今日繼續係女朋友推介系列😆呢間越式小店淨係做外賣,食物既款式唔算好多,有越式法包、撈檬、撈麵同飯。我同女朋友一人叫左一個法包,跟住叫一個小食同一杯野飲。兩個人食到飽晒,加埋都係$121😆想讚吓佢地既法包,除左足料之後,豬扒同雞扒都煎得好香脆😋法包烘熱完好鬆軟,入面塗滿肉碎同酸蘿蔔。本身擔心食咁大個包會有啲厭,但係佢地真係整得好好食😋佢地既春卷同平時既越式春卷唔一樣🤔層皮有啲似腐皮,而餡都好足料🤤雖然佢地款式唔多,但我諗我得閒都會想去食番同樣既野食😆😆#bunnytummy_新界#bunnytummy_屯門#bunnytummy_越南菜#bunnytummy_外賣 #香港foodie #食好西 香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去處 #拍拖好去處
📍Tuen Mun Baguettes
屯門達仁坊24號好運洋樓地下15號舖

🐷🥖香茅豬肉法包 $39

🐥🥖雞肉法包 $39

🫔越式春卷 $35

🍋🥤凍青檸薄荷葉梳打 +$8

雖然佢地款式唔多,但我諗我得閒都會想去食番同樣既野食😆😆

#bunnytummy_新界
#bunnytummy_屯門