2023-08-07 51 瀏覽
今日同朋友約咗去信和買玩具,買完玩具之後佢就帶咗我黎佢摯愛嘅福岡漢堡扒~入到去就聽到播緊韓劇ost,勁有韓國feel🇰🇷*兩人套餐 (Ver.4) $366-菠蘿煙肉和牛漢堡扒上菜嘅時候就已經感覺到鐵板熱辣辣,冒曬煙咁,迫不及待想自己煎漢堡扒🤤一將肉餅放落塊石到,牛肉嘅牛脂已經湧曬出黎,肉汁滿滿,好食又好玩💗而且呢個配上菠蘿同煙肉,超級清爽解膩~-芝士蛋蒜和牛漢堡扒比起前一個,呢份漢堡扒就邪惡好多😈漢堡扒上面有好多芝士,燒熱咗之後仲會拉絲添~配上炸蒜片,口感豐富咗之餘又香口咗😋-芝士泡豚丼飯份量超多嘅丼飯~上面好多芝士、泡菜同豚肉,食落微辣,好開胃🤤-百香果特飲&紅棗蜂蜜茶百香果特飲超清甜消暑,好適合夏天☀️紅棗蜂蜜茶女性養生首選~底部仲有好多粒紅棗,真材實料🫶🏻

*兩人套餐 (Ver.4) $366

-菠蘿煙肉和牛漢堡扒

-芝士蛋蒜和牛漢堡扒

-芝士泡豚丼飯
芝士泡豚丼飯

-百香果特飲&紅棗蜂蜜茶

百香果特飲超清甜消暑,好適合夏天☀️

紅棗蜂蜜茶女性養生首選~底部仲有好多粒紅棗,真材實料🫶🏻

芝士泡豚丼飯