「用心❤️做的餃子」上次朋友帶完我黎食之後,我簡直就一試愛上🥟🥟和🍰🍰所以趁今日收工得閒又要再嚟食多次😍😍今次我醒呀~特登一朝早打嚟預訂巴斯克蛋糕🍰勁好彩有開心果味、提子冧酒、原味,每樣都留咗一件👏🏻👏🏻嚟嘅時候因為係平日而且早過7:30pm, 所以我同朋友兩個人都可以坐四人枱✌🏻咁就可以將啲嘢食攤開晒慢慢食😋😋我同朋友始終都係最鍾意食煎餃🥟試咗佢哋招牌嘅「芫荽豬肉餃」👍🏻👍🏻👍🏻大推💯💯講緊係我本身都唔好芫荽,但呢款🥟配搭得好好,獨特嘅芫荽味襯托出豬肉的鮮味😳必試!另外白菜豬肉餃、韭菜豬肉餃、粟米雞肉餃,上次食過今次返尋味😋仲叫咗麻辣雞翼、滷水豬腎,想講佢嘅麻辣汁真係都幾正👍🏻係佢哋舖頭獨家配方,要主動問店員先有架😛如果鍾意食辣嘅,不妨加啲入醋,再點餃子食,食到停唔到口👅👅❣️❣️❣️最後最後一定要留肚食佢嘅日式芝士蛋糕🍰即係而家好hit嘅巴斯克蛋糕😚蛋糕入口即溶😳而且好重料,開心果味真係好似食緊一粒粒開心果😍提子冧酒個底真係有好多提子🍇原味始終係我最鍾意嘅味❤️一啖接一啖就食咗三件蛋糕😨真係好好好好食㗎!!強推💯💯好食到我最後買咗6️⃣個原個蛋糕😅😆😆要拎返公司分享俾同事~~重點係$25/$30
「用心❤️做的餃子」
好食到我最後買咗6️⃣個原個蛋糕😅😆😆要拎返公司分享俾同事~~重點係$25/$30件呢個價錢出面真係買唔到🙈
依家香港越來越多人鍾意食餃子🥟除咗煎餃仲有湯餃,仲可以配埋老闆娘親手整嘅日式飯團🍙老闆娘係日本人嚟㗎,所以好有風味🥰🥰疫情去唔到旅行,都可以過吓癮~~
呢度嘅老闆同店員都好有親切感☺️家的感覺👍🏻地方又闊落,坐得自在舒服😌乾淨企理,食得都好放心👏🏻
「家後」已經成為左我固定飯腳嘅地方😋😋
煎餃