2021-09-06 1218 瀏覽
同朋友去咗葵廣搵好野食。下晝2點幾去好少人,岩曬我地可以肆無忌憚咁傾計!🤣🤣🤣我哋好多餐廳都有試吓,其中一間覺得好出色嘅就係呢間曼菊泰國料理!!本來諗住好多嘢都想食下,不過實在太飽,所以就淨係叫咗呢個泰式無骨酸辣鳳爪沙律!!🤣點知一食咗落去之後太過驚喜,呢度嘅無骨鳳爪超級方便,唔使桃骨,而且呢度嘅酸辣味啱啱好,唔會太辣!啱晒我😂🤣最重點係呢度嘅鳳爪分量十足,而且價錢又好平,所以食得好開心!!另外我哋仲叫咗串燒!!比呢度嘅串燒香氣吸引咗,忍唔住都叫咗兩全試吓,同朋友叫咗呢個豬肉串燒!豬肉味非常香濃,而且油脂分泌啱啱好,食落去豬油嘅香味完全深入左口腔入面入面!加埋呢個泰國嘅醬汁,真係會食上癮!下次一定要再過嚟幫襯下先得