2021-09-01 44 瀏覽
事先係OPENRICE BOOK左枱,所以一去到就有店員帶位,一切都幾ok 😚上菜速度都快,10分鐘到都有,但係要水既話要同staff 講,否則staff 就唔會主動比水,咁就應該同韓國一樣啦😜牆上面就會一路播住d mv ,都會加d韓風feel 🥰海鮮蔥餅👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有好多餸!好多海鮮係入邊🤣但係未呢樣之前就睇左推介,就好多人都推呢樣,所以就簡左呢個。但係可能因為個個都推介,對佢既期望過高,食落就無咁驚喜啦~不過以味道同外觀黎講,都絕對唔會輸比其他韓國餐廳既!可以不妨一試🥰甜辣無骨炸雞/半份👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻2個人食半份都夠食,d雞都算幾大份同埋都幾滑既😚呢種既甜辣有好韓國既味道😂牛肉炒粉絲👍🏻👍🏻👍🏻呢個我道覺得麻麻,一上菜個外觀就不是太討好既,但係雖然一般既牛肉炒粉絲都係咁既樣,但係呢度d 牛肉炒粉絲就好碎,比我地既感覺無咁好。同埋d 炒粉絲會係一舊野咁,牛肉還牛肉,粉絲還粉絲😢如果下次都去食,應該都唔會再叫呢個啦😌

海鮮蔥餅👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

甜辣無骨炸雞/半份👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻