2022-08-14 97 瀏覽
開左咁耐先發覺好似沒食過,今日阿妹想食得清清地就黎試下。到左發現原來佢8月底就會close,剛趕得上close 之前試。鋪頭叫 Green Waffle,沒理由唔試 waffle 㗎! 所以叫左嗰 Chicken Waffle 試下,揀左煎蛋煎雞扒既version,上面有啲沙律菜,夾埋一齊食唔錯。煎雞扒有少少乾,但味道唔會太濃,幾好~ Waffle 真係做得幾出色,夠脆夠香,最好襯熱食😋😋另外叫左 Green Cleanse,好少有Smoothies Bowl 係Oat Milk,所以啱晒唔得鮮奶既我。成碗不論口感同味道都好豐富,好好食,凍凍地,可以當甜品添。其實都幾大碗,所以都好飽下🤭🤭
Chicken Waffle

Green Cleanse