2017-09-13 398 瀏覽
見到有甘多好評,就約埋男朋友去食飯拍拖。間野有分時段開既,甘晚市就係0530開始,見到佢話兩個人唔比book,上網又話好多人呀排哂隊甘,所以同男朋友5點40左右就到左。一上到去啲員工都未起身,好多人都訓左係啲卡位到。不過無所謂喇,我地一心係食好野。我地一坐底就叫左一堆野,刺身併盤、壽司、串燒、雞軟骨、鰻魚飯........好多野落完order 等左10分鐘就開始上野食,啲速度都好快下刺身併盤個樣幾好下」,我都係因為海膽而叫既。真係好唔得呀啲刺身,唔新鮮,海膽係有怪味三文魚刺身,火炙三文魚刺身味道正常,無野值得講,可省略忌廉蟹肉好漏,凍既。雞軟骨叫係最好食,熱既又炸得岩岩好石煱鰻魚飯,整得都叫ok ge ,啲飯到有啲彊甘既味道,未必個個岩,另外舊鰻魚係整得ok 燒油魚,無味,好硬見甘多人叫雪葩,我都唔輸洩叫埋一份,隻味好似食一塊塊個啲波蘿冰甘,唔太特別,得個樣總結:唔會再去呢到,真係唔太好食
見到有甘多好評,就約埋男朋友去食飯拍拖。

落完order 等左10分鐘就開始上野食,啲速度都好快下

刺身併盤
刺身併盤個樣幾好下」,我都係因為海膽而叫既。
真係好唔得呀啲刺身,唔新鮮,海膽係有怪味

三文魚刺身,火炙三文魚刺身味道正常,無野值得講,可省略
忌廉蟹肉

忌廉蟹肉好漏,凍既。

雞軟骨

雞軟骨叫係最好食,熱既又炸得岩岩好

鰻魚飯
燒油魚

燒油魚,無味,好硬

波蘿雪葩

總結:唔會再去呢到,真係唔太好食
雞軟骨